ניווט
אודות

אודות מפעל הטחנה

מי אנחנו ?

הטחנה הינו מפעל הממוקם בקצה המדינה,
במושבה מטולה שבגליל העליון.
המפעל קם בעקבות חזונם של עומרי ואסף מבעלי מסעדת ״הטחנה״ 
הוותיקה שבמטולה כדי לספק את הבשר הייחודי שלהם
 בכל רחבי הארץ.
אנו משתמשים בבשר שמקורו בישראל תוך מתן דגש על גידול של עגלות בלבד.
המפעל שלנו מספק כיום למסעדה שלנו שממוקמת במרכז המושבה ובצמוד אליה ניתן לרכוש את הבשר היישר מחנות המפעל שלנו.
בנוסף אנחנו משווקים את הבשר שלנו בכל חלקי הארץ.
ניתן למצוא את המוצרים שלנו במסעדות נבחרות ואטליזים הפזורים ברחבי הארץ.
בהמשך יהיה ניתן לרכוש את הבשר שלנו במעדניות שיקומו ברחבי ארץ על מנת שהקהל הפרטי יוכל לרכוש את הבשר.
כיום הבקר שלנו גדל בגליל העליון בשילובם של משקים נבחרים בצפון.
במפעל שלנו ישנם כמה תהליכים אשר מקנים לנו ייחודיות בטעם ובאיכות המצור הסופית
אנו משתמשים בבשר טרי מקומי בלבד.
מחצית מהבשר שלנו עובר תהליך יישון קפדני שנע בין 18-24ימים על מנת להקנות לנתחים המובחרים טעמים עמוקים ורכות אחידה.
 

תהליך היישון
אנו דואגים ליישן את הבשר שלנו בסטנדרטים הגבוהים ביותר עם כללים נוקשים
שבעזרתם אנחנו מקבלים תוצאה אופטימלית.
רוב נתחי הבשר המיועדים ליישון הם הנתחים המוכרים לכולנו.
תהליך היישון לוקח כ 18-24 ימים בהתאם להתקדמות הנתח על מנת להשיג
את התוצאה הטובה ביותר תוך שמירה על האיכות הגבוהה ביותר.
המסעדה שלנו
ממוקמת בלב המושבה מטולה.
אווירת המערב הפרוע מורגשת במלוא עוצמתה בכל פינה של המסעדה, מהעיצוב ועד התפריט. הטחנה חיה ובועטת למעלה מ- 18 שנים וזכתה לשלל תארים, ביניהם תואר “אחת מחמש מסעדות הבשר הטובות בארץ”. המסעדה ממוקמת בסמוך לטחנת הקמח ההיסטורית שפעלה בעבר במטולה, באזור מפל הטחנה, ומכאן קיבלה את שמה. בטחנה זו היו נוהגים ראשוני המתיישבים והאיכרים במטולה לטחון קמח.
הטחנה
בשר גלילי איכותי
מעוניינים להזמין בשר איכותי?
ספרו לנו מה אתם צריכים ואנו נחזור אליכם בהקדם?
מאשר/ת קבלת דוא"ל
תודה על פניתכם
ההודעה התקבלה במערכת,
נחזור אליכם בקרוב.
המליצו עלינו
תודה על פניתכם
ההודעה התקבלה במערכת,
נחזור אליכם בקרוב.
צרו קשר