ניווט
אודות

אודות מפעל הטחנה

מי אנחנו ?

הטחנה הינו מפעל הממוקם בקצה המדינה,
במושבה מטולה שבגליל העליון.
המפעל קם בעקבות חזונם של עומרי ואסף מבעלי מסעדת ״הטחנה״ 
הוותיקה שבמטולה כדי לספק את הבשר הייחודי שלהם
בכל רחבי הארץ.
אנו מגדלים בקר מזן הולשטיין שמקורו בגליל העליון, אנחנו משתמשים בשר ניקבי בלבד עם דגש על גידול של עגלות ומבכירות .
המפעל שלנו מספק כיום למסעדה שלנו שממוקמת במרכז המושבה ובצמוד אליה ניתן לרכוש את הבשר היישר מחנות המפעל שלנו.
בנוסף אנחנו משווקים את הבשר שלנו בכל חלקי הארץ.
ניתן למצוא את המוצרים שלנו בחנויות הרשת שלנו ברחבי הארץ.
במפעל שלנו ישנם תהליכים שונים אשר מקנים לבשר ייחודיות בטעם ובאיכות המצור הסופי.
אנו משתמשים בבשר טרי מקומי בלבד.
מחצית מהבשר שלנו עובר תהליך יישון קפדני שנע בין 18-24ימים על מנת להקנות לנתחים המובחרים טעמים עמוקים ורכות אחידה.

תהליך היישון
אנו דואגים ליישן את הבשר שלנו בסטנדרטים הגבוהים ביותר עם כללים נוקשים
שבעזרתם אנחנו מקבלים תוצאה אופטימלית.
רוב נתחי הבשר המיועדים ליישון הם הנתחים המוכרים לכולנו.
תהליך היישון לוקח כ 18-24 ימים בהתאם להתקדמות הנתח על מנת להשיג
את התוצאה הטובה ביותר תוך שמירה על האיכות הגבוהה ביותר.
המסעדה שלנו
ממוקמת בלב המושבה מטולה.
אווירת המערב הפרוע מורגשת במלוא עוצמתה בכל פינה של המסעדה, מהעיצוב ועד התפריט. הטחנה חיה ובועטת למעלה מ- 20 שנה וזכתה לשלל תארים, ביניהם תואר “אחת מחמש מסעדות הבשר הטובות בארץ”. המסעדה ממוקמת בסמוך לטחנת הקמח ההיסטורית שפעלה בעבר במטולה, באזור מפל הטחנה, ומכאן קיבלה את שמה. בטחנה זו היו נוהגים ראשוני המתיישבים והאיכרים במטולה לטחון קמח.
הטחנה
בשר גלילי איכותי
מעוניינים להזמין בשר איכותי?
ספרו לנו מה אתם צריכים ואנו נחזור אליכם בהקדם?
מאשר/ת קבלת דוא"ל
תודה על פניתכם
ההודעה התקבלה במערכת,
נחזור אליכם בקרוב.
המליצו עלינו
תודה על פניתכם
ההודעה התקבלה במערכת,
נחזור אליכם בקרוב.
צרו קשר