ניווט
מוצרים

בשר עגלות מעורבות

בשר בקר הוא בשר שמקורו בשרירי הפרה.
 בלשון הדיבור משמשת המילה "בשר" בדרך כלל לתיאור בשר בקר.
איברים פנימיים של בקר המשמשים למאכל מכונים לפי שם האיבר.
צבעו האדום של בשר בקר נובע מצבען של תרכובות הברזל (ההמוגלובין) המצויות בו.
בטמפרטורות גבוהות מאבדות תרכובות אלו את צבען וצבע הבשר המבושל הופך לחום או לאפור.
בשר הבקר מתחלק לנתחים שונים לפי החלק בגוף הפרה ממנו נלקחו. מכיוון שהשרירים שבדרך כלל מתאמצים יותר הם שרירי הצוואר והרגליים, יהיו הנתחים באזורים אלה שריריים וקשים יותר לעומת נתחים מאזור הצלעות והמותניים. בארצות שונות נהוג לחתוך את הבקר בצורה שונה לנתחים שונים, ולחלק מהחלקים יש שמות רבים. 
בישראל רווח השימוש גם במספרי חלקים שאותם נציג לכם לפי רבעים של האזור הקידמי והאוזר האחורי:

הטחנה
בשר גלילי איכותי
מעוניינים להזמין בשר איכותי?
ספרו לנו מה אתם צריכים ואנו נחזור אליכם בהקדם?
מאשר/ת קבלת דוא"ל
תודה על פניתכם
ההודעה התקבלה במערכת,
נחזור אליכם בקרוב.
המליצו עלינו
תודה על פניתכם
ההודעה התקבלה במערכת,
נחזור אליכם בקרוב.
צרו קשר